Лампите с хималайска сол - хит в интериора за 2018 година

Невероятните качества на хималайската сол се обсъждат все повече през последните години. Хиляди хора по света вече са я включили в менюто си, като изцяло са заменили обикновената бяла сол. Но нейните полезни свойства се използват и по още един уникален начин - като лампа от хималайска сол.

Лампите от хималайска сол, Земята и човека вибрират в еднакъв честотен диапазон 3-60 hz
Честотата на вибрация на всяка кристална лампа е различна и зависи от размера и цвета, както и от това дали лампата е включена или изключена от електрическата мрежа. Когато кристалът е осветен и нагрят, неговата вибрация се повишава и периметърът му на действие се увеличава. Така около лампата се формира електромагнитно поле със сходна на нашата вибрация, което поради кристалната си структура, е достатъчно силно, за да неутрализира вредните електромагнитните лъчения.

Лампите от хималайска сол неутрализират електромагнитния смог
Какво се случва в градовете, когато говорим по мобилните си телефони или гледаме телевизия? Оказва се, че живеем в елекгромагнитен смог. Заобиколени сме от електрически устройства, които постоянно ни облъчват с високо честотни вълни от порядъка на 1MHz - 4GHz. Те нарушават естественият ни баланс. В резултат на това се чувстваме раздразнени, изтощени и с намалени съпротивителни сили.

Лампите с хималайска сол - хит в интериора за 2018 година

Лампата от хималайска сол има редица благотворни въздействия върху нашето здраве. Поставете такава лампа в стаята си за прочистване на синусите докато спите, защото точно тогава защитните сили на вашето тяло са в покой и са най-податливи на благотворното влияние на хималайската сол. Лампите с хималайска сол намаляват количеството на електромагнитното замърсяване, което неизменно се съдържа във въздуха на работните ви помещения, праховото съдържание и пренасяните по въздуха вируси и бактерии. Сложете такава лампа до себе си и когато се нуждаете от по-висока концентрация. Солните светлинни източници йонизират въздуха (освобождават отрицателни йони), което е ползотворно за редица заболявания: намаляват симптомите на астма, алергии, бронхит, синузит и др. дихателни проблеми; намаляват главоболието и мигрената, чувството на умора и безсънието. Търсете по-наситен червен цвят, тъй като той показва по-високата концентрация на минерали.

Насладете се на красивото излъчване на лампите от хималайска сол за спокойна и уютна атмосфера във вашия дом. Освен за допълнителен комфорт и приятна обстановка, поставете лампите в близост до телевизори и компютри, около пушачи, в офиси с климатик, всъщност навсякъде, където искате да възстановите или запазите качеството на натуралния чист въздух. Те създават успокояваща атмосфера, която подпомага релаксацията, намалява стреса, бори се с дефицита на концентрация и др., спомага за баланса на физическа, духовна, емоционална и психическа енергия.