Коафьорът Наско Папазов за новите тенденции при косите

Новата година отправя предизвикателства за експерименти с косите

Новата година е вече тук, а с настъпването й няма нищо по-хубаво от това да поставим своето стилно начало като адаптираме най-новите тенденции в косите, както съветва коафьорът Наско Папазов от Studio N-Stage. Преди да се втурнем към най-модерните стайлинги обаче, специалистът не пропуска да подчертае, че от изключително значение е да се погрижим за здравето на косата си, за която често зимния сезон е най-тежък.

Коафьорът Наско Папазов за новите тенденции при косите

Важно е продуктите, които използваме за косата си да бъдат внимателно подбрани и подходящи за съответния тип коса, като маските за коса и серумите са задължителни за начина на живот, който водим Храненето, стресът, диетите и различни други външни условия оказват влияние върху косата и без да се погрижим за дължините си, те няма да ни се отплатят със здравина, еластичност и блясък.

„През текущия зимен сезон са много актуални техниките на оцветяване „тигрово око“ и „опушен корен“ в бежово руси и перлено медени оттенъци. Предстои ни обаче да се превъплътим в метални и студени оттенъци, разработени специално за по-смелите експериментатори“, споделя Наско Папазов от Studio N-Stage.

Професионалният коафьор допълва още, че при дължината на косата в момента няма строга тенденция за разлика от това, което ни очаква през пролетно-летния сезон, а именно средни дължини – до раменете и малко под тях, украсени в изящни пастелни тонове. За най-смелите има и още интересни решения, като пикси и малко по-драстични, но много женствени оцветявания.

Коафьорът Наско Папазов за новите тенденции при косите

Фотокредит: Лео Кирилов

Повече за Наско Папазов
Наско Папазов е собственик на популярния фризьорски салон „N-stage“. Започва да се занимава с фризьорство на 16 години и е работил за някои от най-големите салони в София. Открива първия си салон на 21 години, който не след дълго се разширява и започва да предлага различни услуги за своите клиенти.

Работил е с популярни лица от шоубизнеса, модата, бизнеса и политиката. Бил е част от екипите, които се грижат за визиите на участниците в детската Евровизия, Sofia Fashion Week, Dancing Stars, Шоуто на Азис и много други от лицата на българския телевизионен ефир. Работата на талантливия коафьор често блести на кориците на популярни списания като Amica, Joy, Glamour, Cosmopolitan, Story и Hеllo. Наско Папазов е част и от артистичния екип на L'Oreal България.

Наско Папазов е избран да представи свой проект в категория „Авангардна мода“ на „Артистичен форум L'Oreal“ 2014, което определя като трамплин в своята кариера. През 2016 година печели престижната награда в категория „Авангардна мода“ на Международния фестивал на прическата и красотата „Sofia Hair Fashion Show“.

Повече за „N-stage“
Студио „N-stage“ се намира в сърцето на София на ул. Шар планина 49. Предлага високо качество на обслужване и грижа за клиента в уютна обстановка с минималистичен дизайн. Разполага с екип от девет човека, като освен професионална грижа за косата предлага и маникюр, козметични услуги и поставяне на мигли.

„N-stage“ предлага диагностика на косата, която все повече навлиза като практика в салоните.

Чрез нея специалистите определят от каква грижа има нужда скалпа и косъма. Този вид диагностика се предлага за всеки клиент на салона при първо посещение, както и периодично, което позволява да се проследи резултата от грижите за косата.

Повече информация можете да откриете във Фейсбук страницата на студио „N-stage“:
https://www.facebook.com/studionstage, както и в профила в Инстаграм:
https://www.instagram.com/studionstage_