Сватбена рокля - мечта

*Дизайнерът Христо Чучев представя новата си колекция за лято 2017

Силвия Стоянова

Идеалната сватбена рокля е сбъдната мечта за всяка жена. А щастието да сбъдва такива мечти, е добре познато на дизайнера Христо Чучев, който сътворява всяка рокля прецизно, с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената.

В своята най-нова сватбена колекция за лято 2017 дизайнерът залага на различните силуети. Най-актуални са тези, които подчертават фигурата и А-силуетът с леки прозрачни шлейфове. Материите, които използва Христо Чучев, са дизайнерски дантели и френски тюлове, коприна, шифон, муселин, жоржет и креп жоржет в цвят екрю с акценти от кремаво и пепел от рози. Дизайнерът залага също на красивите апликации върху прозрачен тюл и много ръчно изработени детайли като 3D цветя и пеперуди. Красивите деколтета са винаги със завършващ акцент и във всички модели е обърнато специално внимание на ръчната работа и детайлите.

За летния сезон Христо Чучев обръща специално внимание на ефирните тюлени поли, които създават усещане за въздушност и лекота. Свободно падащите рокли от дантела и други материи са в бохо стилът за жените със свободен дух. Този стил, споделя дизайнерът, намира своето актуално отражение и в сватбената мода, а неговото голямо предимство е удобството на роклята. Точната формула за идеална сватбена рокля според Христо Чучев е в добрата комбинация от удобство и ефект. Един от основните съвети на дизайнера към бъдещите булки е при избора на рокля да пробват поне 3-4 модела преди да вземат решение. Но каквато и да е роклята, за да бъде тя истинска сбъдната мечта, жената трябва да сияе в нея!

Снимки:
1. – 11. Модели от сватбената колекция на Христо Чучев за лято 2017.
Фотограф: © Димитър Яков