Списание ПЕРФЕКТА – Професионалният избор за вашата красота

В новия брой:

Дженифър Лопез – щастие в майчинството
Ароматът на красотата
Козметиката с етерични масла
Мъжете искат повече помощ от козметиката
Wellness, spa, релакс – нови терпии
Кислородната терапия – глътка красота за кожата
Как да се храним, ако кожата боледува
Изкуството да бъдем щастливи
Най-добрият подарък
Belly dance – среща с изтока отблизо

Дженифър Лопес
След много връзки и раздели – щастие в майчинството

Точно 12 минути след полунощ на 22 февруари 2008 г. Дженифър Лопес роди първото си дете – дъщеричка, тежаща 2.6 kg. Минути след това на бял свят се появи и второто й дете – момченце с тегло 2.7 kg. Щастливият баща, 39-годишният певец, актьор и композитор Марк Антъни, заяви пред журналисти в нюйоркската болница, където съпругата му го дари с близнаците, че това е най-щастливият момент в живота му. Той има три деца от два предишни брака – двама сина и дъщеря.

Близнаците са първите деца на Дженифър, която е родена на 22 юли 1969 г. Американското списание People веднага отправи оферта към светската двойка за 6 млн. долара, ако дадат разрешението си в него да бъдат поместени първите фотографии на двете новородени. Това е с цели 2 млн. долара повече от предложението с подобен характер, отправено към Анджелина Джоли и Брат Пит след раждането на тяхната дъщеря.

Появата на бял свят на близнаците на Дженифър Лопес и Марк Антъни се оценява от специалистите в музикалния бранш като силен рекламен стимул за бъдещата им кариера. Досега тя е издала 7 албума, от които са продадени повече от 17 млн. копия по целия свят. Марк Антъни е с 10 млн. продадени диска.

Малцина се сетиха, че точно на 22 февруари, когато се родиха близнацнте, е сключен първият брак на Дженифър – с кубинския емигрант в Маями Оджани Ноа. Двамата се женят на тази дата през 1997 г. и се развеждат след по-малко от година – точно в първия ден на 1998 г.

Преди това Дженифър Лопес живее близо 10 години с първия мъж в живота си – Дейвид Круз. От 1999 до 2001 г. съжителства с рапъра Пъф Деди. Следва романтична връзка с тексасеца Крисчън Лий Джъд, който е едновременно актьор, композитор, танцьор, режисьор и хореограф. Двамата се влюбват, когато работят върху неин клип в Испания. Развеждат се на 23 януари 2003 г. Преди още да се е развела обаче, тя се сгодява за актьора Бен Афлек. Това се случва през октомври 2002 г., когато на ръката си Дженифър носи венчален пръстен със странен цвят – розов. Двамата се разделят през януари 2004 г.

Внимателният читател ще забележи, че предпочитаният месец за разводи на Дженифър е януари. Според американските светски хроникьори обаче, уморена от постоянни раздели, тя е решила да остане до края на дните си със своя сегашен съпруг. Двамата с Марк Антъни се женят тайно на 5 юни 2004 г. в луксозния й дом в Бевърли Хилс, точно 4 дни след развода му с неговата предишна съпруга Дайнара Торес Делгадо. Тя е актриса, танцьорка, телевизионна водеща, модел и бивша Мис Вселена. Родена е в Пуерто Рико. Двамата с Марк се женят на 9 май 2000 г. Развеждат се в Доминиканската република на 1 юни 2004 г. От Дайнара Марк Антъни има двама сина – Крисчън Антъни, роден на 5 февруари 2001 г., и Райън Антъни, роден на 16 август 2003 г. От връзката си с нюйоркска полицайка той има дъщеря – Ариана Антъни.

“Най-голямата грешка в живота ми бе, че се омъжвах твърде бързо за мъжете, в които се влюбвах”, изповядва сега Дженифър. Тя обяснява поведението си с това, че досега се е отнасяла твърде романтично към любовта и брака. “Хвърлям се в любовта, защото вярвам в нея, изповядва певицата. – Когато обаче нещата не потръгват, трябва сам да поемеш отговорност и да поемеш пътя на раздялата.”

Джей Ло твърди, че хармонията във връзката й с Марк Антъни се дължи – парадоксално – на голямата разлика във възгледите им за живота. Докато тя възприема всичко около себе си твърде емоционално, той се опитва да я убеди, че трябва да бъде по-хладнокръвна и прагматична. Двамата са много различни според нея, дори в кулинарните си вкусове, и вероятно това ги прави силно привързани един към друг.
Нейните приятели са единодушни, че тя е родена да бъде майка. За съпруга й Марк пък казват, че е на седмото небе от щастие и с появата на близнаците най-после ще бъде сложен край на неговата пословична ревност към съпругата му.

Със сигурност новородените близнаци няма да имат жилищни проблеми в бъдеще, поне що се отнася до имотното състояние на майка им. Джей Ло притежава няколко жилища в Съединените щати. Две от тях, на стойнот повече от 9 млн. долара, се намират в Маями. Тя има и голяма къща в Ню Йорк.

материала подготви Стефан Павлов

© Любомир Стойков
Всички права запазени!