Тенденции Ariston S пролет / лято 2008

Тенденции Ariston S пролет / лято  2008Светът на Ariston S е микс от модерна, съвършена и изключително стилна визия. Колекциите от самото създаване на марката изпъкват с внимание върху кройката и пропорциите и баланс между качество, стил и цена.

Особено актуален тази пролет ще бъде вталеният силует, подчертаващ женствените форми. Саката са с дълъг и къс ръкав около лакътя. Панталоните са прави, класически или с ниска талия и широки крачоли. Дължината варира – дълъг или къс около коляното. Полите и роклите, за които през изминалата есен беше актуален силуетът „пясъчен часовник”, сега остава на заден план. Тази пролет те са прави или леко разкроени. Силуетът на пролетта подчертава извивките на тялото, но в същото време е достатъчно женствен, за да не се съмняват мъжете в привлекателността на нежния пол. Дължината е по средата на коляното и под него. Използваните материи са лен, памук, полиестер. Блузите са с дълъг и къс ръкав във вариант затворени и тип риза с копчета или тик – так.

За настъпващия летен сезон Ariston S представя зашеметяващо разнообразие от стилове, създавайки една нова и интересна визия на днешната жена.

Тенденции Ariston S пролет / лято  2008Тенденцията е към комбинация между естествените и леки материи от рода на лен и памук. Изработени са от леки ефирни материи. Топовете са от леки материи и от трико с тънки и широки презрамки.

Продължават да бъдат модерни топли, земни цветове, кафяво, бежово, екрю с малки акценти на розово. Залага се предимно на флорални мотиви и точки. Като гарнитури има разнообразие на дантели, ширити, паспели, текстилни, памучни и сатенени ленти.

Аксесоарите са: копчета от полиестер, дърво, метал и облечени от плат. Използвани са и катарами в различни размери.