НОВА КОЛЕКЦИЯ ЛУКСОЗНИ ГРИМОВЕ

Турският козметичен гигант „Golden Rose”, който разполага с най-голямата производствена база в Европа, се готви да представи на потребителите си нова колекция гримове с по-висок клас.

Снимките на продуктите, съставени от колкото меланхолични, толкова и смели цветове, бяха направени от известния турски фотограф Нихат Одабашъ и екипа му. Детайлите от миговете, които Нихат Одабашъ обезсмърти и стилът, представляващ същността на „Golden Rose”, оживяха с едно ново вдъхновение. В снимките, продължили един ден, лицето на „Golden Rose” се представляваше от световно известния модел Сузана Морено. Със съвършената си красота и забележителните черти на лицето, извайващи портрета на “перфектната жена”, испанката Сузана Морено е модел, който през кариерата си е участвал в много важни проекти. Нейните снимки украсяват първите страници на списания като: Vogue, Marie Claire, Glamour, Elle и Woman. Също така тя е участвала в ревютата на световно известни дизайнери. Била е и рекламно лице в кампании за Tissot Swiss Watches, Vero Moda, Volkswagen, Wrangler Jeans и др.

НОВА КОЛЕКЦИЯ ЛУКСОЗНИ ГРИМОВЕНОВА КОЛЕКЦИЯ ЛУКСОЗНИ ГРИМОВЕ

По време на снимките Сузана е гримирана с продуктите на „Golden Rose” в 4 различни модни концепции - Casual, Fantastic, Night и Gold. Тайните на модерния грим за тази година са: концепция Casual - обещава на дамите едновременно с простотата на ежедневния грим, да бъдат привлекателни и желани. Пастелните цветове, леките сенки, въздушните тонове съставляват основата на този вид грим. Fantastic от своя страна е един вид отражение на дивата страст... Тъмните цветове, дръзките линии са детайлите, описващи тази концепция... Всяка жена мечтае да бъде красива през нощта. С Night концепцията, която е алтернативна на дневната, дамите са максимално по-женствени... Отпечатъка си в тази концепция слагат черните цветове, сивите тонове и естествено червеното. И течението от последните години - Gold. Цветът на максималистичния век – голд пак е на върха и при грима. В Gold концепцията, която символизира блясъка, разкоша и величието, великолепните продукти на „Golden Rose” заслепяваха очите.

НОВА КОЛЕКЦИЯ ЛУКСОЗНИ ГРИМОВЕ