"Звукът на прибоя" - Колекция мъжка мода за Пролет-Лято 2016 от Saint Laurent


В неделя, по време на Седмицата на мъжката мода в Париж, която се проведе от 24 до 28 юни във френската столица, дизайнерът Еди Слиман представи най-новата си мъжка колекция за модна къща Saint Laurent.

Тя се нарича "Звукът на прибоя" и е посветена на "съвременната калифорнийска култура на сърф музиката". Колекцията е много свежа и включва всички цветове на дъгата + бродерии и декорации от мъниста.




Сред мъжете модели бяха Чарли Олдман и Дилън Броснан - синове на холивудските актьори Гари Олдман и Пиърс Броснан, които наблюдаваха шоуто от първия ред. Това бе дебют на модния подиум и за двете момчета.

Колекцията включва и няколко модела за дамите.





Колекция Saint Laurent Пролет-Лято 2016 предлага разнообразие от аксесоари - тежки плетени ски шапки, леки шалове с животински принтове, шапки като на шофьорите на камион, бели слънчеви очила тип очи на буболечка - като добавка към якета с ресни, протрити дънки, дърварски ризи, пачуърк, кукленски рокли, вталени силуети и тоалети с пайети, войнишки палта, носещи духа на хипи културата от края на 60-те години на ХХ век.

























Снимки: © IAN LANGSDON/EPA/BGNES