10 лесни стъпки към имиджа на милионер


Да станеш милионер може да изглежда трудно, но разбира се не е непостижимо - или поне това да изглеждаш като такъв.

Много от известните богати предприемачи са започнали своя бизнес от гаражи, общежития или на улицата, а упоритата им работа и способността за самоусъвършенстване ги изстрелва на топ позициите сред най-заможните хора.

Вие може да нямате състояние в банковата си сметка, но лесно може да се сдобиете с такъв имидж като си закупите някои от нещата, които те притежават. Компанията за онлайн търговия Kaymu.bg подбра 10 от малките вещи, които използват милионерите и милиардерите:


1. Часовник - часовникът е един от най-важните аксесоари за всеки мъж или дама. Той показва вкус, благосъстояние, а подсъзнателно кореспондира с точност. Точността е най-важното качество за всеки човек запътил се към славата и парите.



10 лесни стъпки към имиджа на милионер


2. Бутонели - Това е чудесен начин за показване на изисканост и аристократизъм чрез външния вид. Сдобийте се с поне един чифт дизайнерски копчета за ръкавели.


3. Сако
- Повечето милионери имат свой собствен стил на обличане, което ги отличава. Като за начало може да си купите цветни сака, от хубава материя, които да привличат погледите върху вас.


10 лесни стъпки към имиджа на милионер


4. Картина
- Милионерите са известни със своята страст към колекционерските вещи. Почти всеки от тях притежава поне по една картина, на стойност няколко милиона. Като за начало може да се сдобиете с евтина репродукция.


5. Спортна екипировка
- Грижата за духа и тялото е в основата на добрата концентрация и кондиция. Погрижете се за своето здраве - купете си спортно облекло и бъдете активни!


6. Писалка и тефтер
- Купете си луксозни писалка и тефтер, в които да записвате важните неща, когато ходите на срещи. Милионерите преглеждат своите записки, защото нещо малко може да ги вдъхнови за следващата голяма инвестиция.


7. Пура
- Според международно проучване, 87% от милионерите пушат пури. Ние лично, не разбираме каква тежест има този аксесоар, но очевидно е важно за показване на изтънчен вкус.


10 лесни стъпки към имиджа на милионер



8. Остри обувки
- Острите обувки са елегантни и подходящи за делови срещи.


9. Парфюм
- По външния вид посрещат, по ума изпращат. И богати хора знаят това. А най-добрият завършек на цялостната визия е парфюмът. Той действа на определени мозъчни зони на събеседниците, така че милионерите използват успешно този коз.


10. Смартфон
- Стабилен автопарк, частен самолет, яхта и къща на екзотично място присъстват в списъка към големите неща, които притежава всеки милионер. За да завършим малкия списък трябва да добавим смартфон с добър достъп до интернет, използван основно за работа и подкрепа по пътя към голямото богатство.


10 лесни стъпки към имиджа на милионер


Започнете да градите своя имидж като се сдобиете с някои от посочените вещи - гледайте на това като на добра стартова инвестиция по пътя нагоре.


Източник: БГНЕС