ДЪЛЖИНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ
Или косата, която ни прави щастливи през зимата

ДЪЛЖИНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕКраят на есента и последните топли слънчеви лъчи с дъх на циганско лято са на изчерпване. Настроението все по-често е в унисон с хладните утрини. Желанието да положим минимална грижа за лицето и косата си, за да не пропуснем нищо на плажа, се заменя с необходимостта косата ни да изглежда добре, даже много добре.

Естественият загар от морето е отдавна избледнял, както и споменът за модата на късите прически.

Доказано е, че зимата влияе не само на настроението ни, но и особено силно на косата, която желаем.

Но, ако бленуваната хипи грива на Шакира или перфектно подредените къдрици на стилната Бионсе са невъзможни след като само през юли сме искали боб като на Пош Спаис? Какво да правим, да чакаме да порастне?...Не!

Днес кремове ни подмладяват, солариуми ни дават тен, козметици ни слагат устни, защо не и коса. Оказва се, че това не било толкова сложно, колкото се говореше преди години. Съвсем не и толкова „екзотично скъпо".

Удълженията за коса или така наречените hair extensions, стават обикновен аксесоар за момичетата, на цена не по-висока от бижу Сваровски, а удължаването на коса неразделна част от работата на салоните за красота.

За удължената коса жените полагат малко повече грижа, но пък ефекта, който постигат с нея е невероятен. Да бъдеш един ден с къса, а на другия ден с дълга коса и обратно, граничи с мистичното и вълшебното. Но дори и в малката ни страна това вече не е признак на ексцентричност или подражание.

Казват, че 80% от сексапила и самочуствиетона жената се дължи на косата и.

У нас първи това осъзнаха поп изпълнителките, почти всички те са с божествено дълги коси...Възможно ли е освен гласов талант итела с перфектни мерки,всички те да имат и този дар от природата...Може би...но едва ли.

Дългата коса вече не е привилегия само на най-известните хора. С помощта на hair extensions всяка жена може да сбъдне мечтата си, да бъде най-красивата абитуриентка илибулка, и то на съвсем достъпна цена .

Списание BEAUTY дава всеки месец нови и практически осъществимиидеи на читателите си и на всички професионалисти в бюти индустрията. Тази есен едно от новите предложения идва от EXTEND .

ДЪЛЖИНАТА ИМА ЗНАЧЕНИЕEXTEND е ексклузивен представител на английската марка удължения за коса HAIRAISERS и предлага продукти от 100% естествен косъм, козметика за поддръжка, аксесоари, както и системи за поставяне на удължения за коса.

Екстенд представя на пазара не просто удължения за коса, а ви дава свободата да изразите своята креативност и да отпуснете въображението си.

От екипа на Екстенд казват:

„Нашата мисия е не само да ви предложим най-високо качество продукти, но и да ви окажем професионална подкрепа при работата с тях.
Дали за използване в салон, за модно ревю или за фотосесии нашата 100% естествена коса ще ви помогне да постигнете разнообразни и впечатляващи резултати. Косата може да баде третирана с маша, преса или сешоар. В допълнение Екстенд предлага и серия от професионално разработена козметика за поддръжка на удължена коса, включваща шампоан, балсам, балсам без отмиване и спрей-серум, както и специални четки с две височини на косъма и в два различни размера.

Екипът на Екстенд е отдаден на качество, креативност и красота за косата и за живота!

А грижата за клиента и неговото приателско обслужване са издигнати в култ. "

Можете да ги откриете на тел: 02 925 10 55, 0887 84 05 78 или в шоурума в Силвър Център, бул. Дж. Неру 28, офис 79, ет.2 .

www.extend-bg.com

HAIR PARTY Дължината има значение

На 9-ти Ноември в CLUB 1321в Студентски град, EXTEND ще представи своето годишно шоу-ревю „Дължината има значение". Прическите ще бъдат дело на Коафйорът на годината на Pantene Beauty Awards за 2006 Жоро Петков.На живо ще бъдат демонстрирани класически и нови методи за поставяне на т. нар. Hair extensions .

Точно навреме за парти сезона ще бъдат дадени идеи на всички как косата им да изглежда оригинално, но естествено, за 8-ми декември или за Коледните и Новогодишни партита.

На ревюто ще присъстват водещите стилисти, коафйори и други професионалисти в beauty индустрията, както и много от техните доволни клиенти от музикалния и шоу-бизнес.

За доброто настроение на всички ще се грижи DJ Emanuel.