Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

"Маестрото на балните фризури" Руслан Татянин формира по MTV вкуса на поп-икони и тийнейджъри, колекциите му красят кориците на "Вог"

Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

Известният в цял свят с прозвището "Маестро на балните фризури" стилист Руслан Татянин е една от звездите в 24-тия Италиански фестивал на красотата и прическата. Виртуозът от Русия пристига на международния форум в Пловдив с разработена специално за абитуриентки демонстрационна шоу-програма. Престижното събитие стартира на 27 март и ще продължи до 29-и включително. Арена на зрелищните презентации и семинари е Палата 2 на Международен панаир - Пловдив, обявиха организаторите от "Christian of Roma".

Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

Руслан Татянин ще влезе в ролята на личен консултант на абитуриентките относно визията на косите им за предстоящите балове. Зрелостничките не само могат да взаимстват идеи, но и да задават въпроси към експерта от Русия. Маестрото ще представи своите концепции по време на 2 събития в рамките на Италианския фестивал на красотата и прическата, обясниха организаторите. На семинар във втория ден на форума от 15 часа в Конгресния център на Международен панаир - Пловдив именитият руснак ще повдигне завесата на своите прийоми и техники за постигане на изключителни ансамбли от коса. Помпозните официални прически, които са неговата запазена марка, ще блеснат в цялата си пищност на сцената в неделния ден от 14.15 часа. Кулминация на демонстративното му шоу ще бъде дефилето на моделите с най-актуалните в момента бални прически.

Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

Стилистът от Русия натрупва популярност с изявите си по култовата музикална телевизия MTV. От идеите му за визията на косата са се възползвали десетки поп-икони. С предаването си "Стилисимо" по MTV Руслан Татянин е повлиял на поколение тийнейджъри за формиране на модните им вкусове. Колекции на Руслан Татянин са красили кориците на световните модни Библии - списанията "Вог", "Базар", "Хелоу". В творческия си подход виртуозът на ножицата и гребена залага на съхраняването на женствеността у жената - нейната дълга коса. Той съумява да балансира между традиционното и ултра модерното, доближавайки елегантността на ежедневните прически до класата на висшата мода.

Участията във фризьорски форуми по цял свят му изграждат репутация на моден гений извън пределите на неговата родина. Клиповете в интернет от представянията му във фестивали, от сценичната му дейност на презентации в модни шоута и от тренировъчно-експертните видео продукции трупат почитатели и последователи сред професионалните коафьори по цял свят.

Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

"Изявите му във виртуалната мрежа се следят с интерес от многобройни фенове. Семинарите и шоу-спектаклите му са скъпоструващи и се посещават от елита на фризьорския бранш в света. На Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив те ще са безплатни за желаещите да се докоснат до таланта и творчеството му", коментираха организаторите от "Christian of Roma". Те обясниха, че за първи път в историята на форума има гост от Русия. От 2011 година стилистът се присъединява към творческия екип на италианската компания "Alfaparf".

Финалистът от първото в България музикално тв риалити "Стар Академи" - Ивайло Колев, ще изпълни 2 песни за откриването на Фестивала. Вокалистът ще излезе на сцената заедно със своя балет от 4 танцьорки. Ивайло е живял в Италия, Чили и Бразилия и има богат репертоар от горещи парчета.

Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал

На откриването ще присъстват светският фактор Евгени Минчев и певицата Ирина Флорин.

Почивка на море в чужбина и спа-уикенд в България са наградите от традиционната томбола на организаторите, осигурени от туристическа компания "Астрал Холидейз". За безплатните призове могат да участват посетителите, които закупят продукти от щанда на "Christian of Roma" и попълнят талони с имената си. Тегленето на печелившите ще се състои на сцената непосредствено преди закриването на Италианския фестивал на красотата и прическата в неделя следобяд.