Стилни прически с Rowenta Volum'24

* Победителките в националната кампания Rowenta Volum'24 Club заснеха професионална фотосесия


"Никога не съм се чувствала толкова специална" - с тези думи една от 5-те големи победителки в националната кампания Rowenta Volum'24 Club описа какво е да се оставиш в ръцете на професионалистите за звездно преобразяване.

Михаела е на 28, работи в държавната администрация и същевременно учи право.


Стилни прически с Rowenta Volum'24


Тя, заедно с Мария и Полина, имаха късмета да бъдат сред победителките от стотици участнички и се оставиха в ръцете на топ коафьора Георги Петков и неговия екип - гримьор на 2014 г. Слав Анастасов и стилистът Антония Йорданова - за да се видят в изцяло нова светлина. Те позираха за професионална фотосесия за световно модно списание и получиха куп награди - прическа, грим и цялостен стайлинг от модните партньори Sisley и United Colors of Benetton.


Стилни прически с Rowenta Volum'24


Стилни прически с Rowenta Volum'24


Всички момичета твърдят, че новата революционна преса на Rowenta - Volum'24 Respectissim им помага в забързаното ежедневие да бъдат неотразими и да постигнат ефектен обем само в три лесни стъпки.

А "обемната прическа е винаги на мода, защото тя говори за това, че дамата се е погрижила за външния си вид. Дори и подсъзнателно, това винаги прави добро впечатление сред околните", заяви Георги Петков.

Той допълва, че добре оформената и чиста коса, красивият цвят и форма помагат винаги да направим добро впечатление. Това говори и за това, че дамата е отговорна и сериозна. Обемът придава винаги по-изтънчен и ефектен вид, стига да е естествен, разбира се.



Вижте идея как да сплетете чаровно част от косата си и да постигнете впечатляващ обем
: